Забравена парола Регистрация Бележник




система за производство на ягоди и зеленчуци

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:

Нашата професионална АЕРОПОННА СИСТЕМА представлява напълно оборудван комплект за отглеждане на растения в домашни и професионални условия. Отгледайте сами абсолютно чиста храна, без ГМО, пестициди и вредни препарати. Системата е от ново поколение и свръх модерна. Снея може да се отглеждат ягоди и зеленчуци от професионалисти и любители градинари, като добива и качеството на продукцията са с първокласни и с невероятни вкусови качества. Имаме направени успешни тестове с ягодови растения които показват забележителни резултати. От една кула разположена на 1м2 с 80 растения се получава добив от 80кг за един сезон.

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

-1бр потопяема водна помпа
-10 модула по 8 саксий на модул
-1 разделител
-1 парче горен капак
-1 резервоар за вода
-1 капак на резервоара за вода
-80 мрежести саксии за растения
-1 хранителен разтвор A-B

Подробно описание и инструкции за използване на технологията.

Размери на АЕРИОИННАТА СИСТЕМА 50см ширина 191см височина.

За тези, които искат лесно да отглеждат собствени плодове и зеленчуци у дома с вертикалната АЕРОПОННАТА КУЛА ще можете да отглеждате 80 растения на площ от приблизително половин квадратен метър.

Нашата система и технология е подходяща за започване на стартиращ бизнес с производство на ягоди, марули или други култури.

Защо да изберете аеропоника?

Тя е най модерния и съвременем метод за производство на плодове и зеленчуци в домашни и професионални условия. Предпочитана е от милиони хора по целия свят. С нашата система не се налага да копаете и пръскате с препарати.

Ако искате да отглеждате най-големите, най-сочни, най-вкусни растения, които можете да си представите, тогава „АЕРОПОННА КУЛА“ е правилният избор за вас и вашето семейство. В началото може да ви се стори плашещо с цялото оборудване и работа, но всичко ще ви се стори достатъчно просто, след като я пробвате.

Системата позволява произодство на 8 реколти годишно, не изисква сложна поддръжка.

С нашата технология и оборудване ще произвеждате екологично чисти продукти в домашни условия.
Предлагаме проекти за цялостно изграждане на професионални системи за производство на ягоди, салати, билки и други култури в малки и големи оранжерий

За повече информация и изготвяне на оферта се свърете с нас на посочения телефон в Контакти.


Подобни обяви
Градински и профе...
Изработка доставка и монтаж на...
1 350 лв.